Koronaregler ved kamper

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Endelig er det klart for kamper på vår egen RYT bane. Dette har vi ventet lenge på og det er mange spillere som virkelig ser fram til for første gang i historien kunne spille hjemmekamp på Nerskogen IL’s egen bane.

I forbindelse med kamper på RYT banen er det noen Corona hensyn å ta.

Det tillates maksimalt 200 personer tilstede under kamp. Alle som kommer til banen skal henvende seg til «KAMPVERT» for å registrere sin ankomst før du går inn på stadion, disse vil være godt synlige med gul vest.

Registreringen vil foregå i området ved parkeringen/grendehuset. Under kamper skal ikke banen entres av tilskuere fra andre steder. Det skal da registreres navn og telefon nr. på alle tilskuere.

Alle spillere skal være registrert i Fiks.

Viktig å fortsatt holde 1m regelen som tilskuer på sidelinjen til alle andre enn nær familie. Tilskuere skal stå på motsatt side av banen for trenere/spillere. Dersom du har symptomer på Corona eller føler deg uvel skal du holde deg hjemme. Nerskogen IL har pr. dags dato dessverre ingen tilbud om garderobe for tilreisende lag.

Det vil bli noe kiosk salg, her vil det tas hensyn på Corona og det vil kun bli mulig å betale med Vipps. I kiosk kø skal det holdes 1m avstand, og det vil ikke være selvbetjening.

Alle spillere i 13’års klassen skal har gjennomført obligatorisk e-læringskurs om Corona. Informasjon om dette blir distribuert i egne kanaler til de dette gjelder.

Vi gleder oss stort til kampene braker løs og håper på engasjerte tilskuere, og tilskuere som viser hensyn i forhold til Corona reglene.

Flere innlegg

Aktuelt

Fotballsesongen 2020 er over

Kamper for sesongen 2020 er nå over for vår del, og det har vært en fin sesong selv om Covid 19 har lagt en demper

Trim

Frister med fem stiturer

Vi har i samarbeid med initiativet #ut_av_sofaen_mila gått sammen om et nytt prosjekt. Det har fått navnet «5 stiturer». – Hele greia handler om å