I disse dager sendes treningsavgiften for 2020 ut. Pga. Corona har mange ting blitt utsatt og ikke alt har vært som planlagt.

Vi håper folk har forståelse for at denne kommer selv om det blir litt mindre fotball enn normalt. Selv om Corona viruset har rammet første halvdel av sesongen har vi noen utgifter som skal betales.

Slik det ser ut pr. nå blir det kamper for barn og ungdom allerede fra 1. august. Altaturneringen er som kjent avlyst, men det er ennå 2 turneringer i September som ikke er avlyst. Vi håper de minste får spilt en del kamper før vinteren kommer og får litt kamp glede og ikke bare treninger. Fotballen blir ikke helt det samme uten kamper.

Turnerings spill er det lagt opp til fra August, her ligger terminlister ute på www.fotball.no Når dette starter opp vil vi også få noen hjemmekamper på RYT-banen, noe som vi tror mange ser fram til, endelig få spille hjemmekamper på egen arena. Når dette braker løs hadde det vært hyggelig med litt tilskuere, men pr. nå vet vi ikke helt hvor mange man har lov å ha tilstede når kamper spilles, det vil vi komme tilbake til etter ferien hvordan vi tenker å løse. Corona setter fortsatt en del begrensinger på hvor mange man har lov å ha tilstede under kamper.

God ferie, og husk å hold dere i aktivitet også i ferien, kampene kommer fort.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.