Kamper for sesongen 2020 er nå over for vår del, og det har vært en fin sesong selv om Covid 19 har lagt en demper på den.

Dette var første året medlemmene i Nerskogen IL har hatt treninger og kamper på egen hjemmearena RYT-banen. Å få trene og spille hjemmekamper her har vært et stort løft fot klubben, og det ser ut til å ha vært gledelig for alle. Det å få en slik arena i nærområdet vårt har også skapt mere aktivitet utenom treningstidene til de enkelte. Når en ferdes forbi på ettermiddag og kveldstid er det omtrent alltid noen der å leker med ball eller spiller, både store og små. Vi håper dette også er med på å bidra til at de som ønsker å bli gode i vår klubb også nå har de fasiliteter de trenger til det, det er nettopp dette som er en del av drivkraften til alle som har bidratt for å realisere banen. Lysene kommer til å bli stående på så lenge det er aktivitet på kveldstid, eller snøen kommer.

I år har vi hatt 2 lag i 13-års serien der de har spilt med plassering på tabell, et G13 og et J13 lag. Begge disse har klart seg relativt bra i sine respektive serier med plasseringer høyt oppe. Nå er det en litt roligere tid før disse lagene med flere tar opp igjen treningen mot vinteren for å gjøre seg klare for neste års sesong. I 11-års serien har vi stilt med 5 lag, der J2009 var så mange at de stilte med 2 lag. Serien for lagene nevnt her har vært kort, den startet etter ferien i august. Alle har vært på reise hos andre klubber, og de har arrangert hjemmekamper på RYT-banen.

Det å arrangere hjemmekamper slik som i år er noe som er helt nytt for oss og vi oppdaget fort at det var noen ting vi ikke hadde tenkt på. Heldigvis har vi med oss mange flinke foreldrekontakter, trener og andre foreldre som var raske med å bidra til å løse disse utfordringene. Nå vet vi hva vi må ha på plass ved hjemmekamper for neste år slik at vi kan møte sesongen 2021 bedre forberedt.

De yngste lagene var heldige og fikk med seg 2 turneringer, den første Havbruksturneringen hos BUL og den andre iFinnmark cup hos Alta IF. Det var virkelig godt at disse fikk noen kamper i år og ikke bare treninger.

Vi opplever at mange er inne og sykler på banen, husk at dette er en fotballbane og ikke en sykkelbane. Sykler skal stå på utsiden av gjerdet, eller trilles dersom man tar den med seg på innsiden. Det hadde vært svært kjedelig om vi fikk ødelagt gressmatta. Vi har alle et ansvar for å ta vare på anlegget slik at det varer lenge.

Vi må til slutt rette en stor takk til alle bedrifter og privatpersoner som har bidratt denne sesongen. Flere personer har jevnlig bidratt gjennom sommeren med ferdigstillelse og annet arbeid.

Vi har flere bedrifter som bidrar både økonomisk og med arbeid. Det er mange som har kjøpt reklameplass på gjerdet rundt banen, og disse kronene går til driften og vedlikehold av banen. Dette gjør det enklere for oss å holde det bra på og rundt banen. Her kommer vi ila. høsten til å ta kontakt med flere om de ønsker å kjøpe reklameplass for neste års sesong, vi har ennå god plass.

Thomassen maskin AS, Thomassen transport AS og Veidekke har gjennom flere år hjulpet oss med sine tjenester. I år har det heller ikke vært noe unntak, og vi kan ikke annet enn å si tusen takk for deres bidrag. Ballbua levert av Kivijervi Entreprenør kom på plass ved hjelp av Thomassen maskin AS. Parkeringsplassen ble ferdigstilt og fikk på et lag knust asfalt, her med god hjelp fra Veidekke AS og Thomassen transport AS.

Snart logger vi i fotballgruppa av for en kort periode før vi på nyåret starter opp igjen med arbeidet for 2021 sesongen. Vi takker for en fin 2020 sesong og ønsker alle velkommen tilbake når vi starter opp igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.